Vechtsportspellen online

Vechtsportspellen hebben een lange geschiedenis, die teruggaat tot zeker begin jaren tachtig, en niemand kan systemen gemist hebben als Street Fighter of Tekken. Vandaag de dag kan je ook een veelvoud aan online spellen spelen die geïnspireerd zijn op vechtsporten, zowel gratis als met echt geld, met de kans om wat cash te winnen. Een goede plek om te starten is CasinoEuro, die verschillende spellen aanbiedt met een vechtsportthema. Deze bevatten spellen gebaseerd op Bruce Lee en Rocky, en Fisticuffs, een humoristische kijk op het boksen.

Fisticuffs is misschien wel de leukste van alle op vechtsport geïnspireerde spellen. De graphics zijn misschien niet zo geavanceerd, maar het is erg vermakelijk. Het is een tamelijk eenvoudig videospel, maar één die precies de juiste snaar raakt. De hoofdpersoon in het spel is een magere Engels-uitziende bokser en het doel is om zijn tegenstander knock-out te krijgen, een erg grote getatoeëerde bruut. Redelijk recht toe recht aan, maar zoals al eerder genoemd, erg leuk, zelfs als je niet voor echt geld speelt. Fisticuffs is simpel gezegd een hilarisch spel en het is onmogelijk om niet te lachen op het moment dat het boksen begint.

Maar Fisticuffs is zeker niet het enige op vechtsport gebaseerde spel dat er is; er zijn er tientallen om uit te kiezen. Sommige grapjassen vinden Fisticuffs leuk, terwijl andere serieuzer zijn. Het is dus eenvoudig om een leuk gratis vechtspel te vinden en behalve Fisticuffs is bijvoorbeeld Rocky een echte hit, vooral als je van de films houdt en je op zoek bent naar een meer serieus vechtspel.